Cîțu șochează din nou. Susține că a fost la Colectiv în noaptea incendiului

Premierul interimar Florin Cîțu a anunțat sâmbătă că a fost la Colectiv acum șase ani, în noaptea incendiului. "Am aprins astăzi o lumânare în memoria celor care au pierit la Colectiv, așa cum fac an de an. Este perioada în care îmi aduc aminte, inevitabil, de acea noapte în care am fost acolo, de prietenii care au ajuns la spital.

Sunt 6 ani de la tragedia de la Colectiv, dar durerea este la fel de puternică", a scris Cîțu pe Facebook.

Este însă puțin probabil ca Florin Cîțu să nu vorbească șase ani despre asta, astfel că sunt mulți care nu l-au crezut.

Printre cei care au reacționat la anunțul surprinzător de sâmbătă al premierului este și sociologul Gelu Duminică. "6 ani a păstrat dl Cîțu secretul prezenței sale în Clubul Colectiv chiar în noaptea incendiului. Foarte probabil să aflăm că a fost și în 22 decembrie 1989 în Piața Universității, că a luat bătaie de la mineri în vara lui '90 și că a jucat în America, alături de Generația de Aur. De fapt, nu m-ar mira să-și aduca aminte că a dat și vreun gol...", a scris Gelu Duminică pe Facebook.

Ovidiu Vanghele, ziarist de investigații, l-a abordat direct pe Florin Cîțu, pe Whatsapp, cu o întrebare directă: "Chiar ați fost la Colectiv în noaptea nenorocirii, așa cum spuneți în postarea de pe Facebook?". Acesta nu a primit răspuns.


 

Vizualizări: 2,573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: