"Iubirea te învață" a ajuns în librării

Irina Binder revine cu o nouă carte de suflet, pe care cu siguranță o vei adora încă de la primele pagini: Iubirea te învață! Dacă ești fan al cărților scrise de Irina Binder, cu siguranță știi câ în fiecare volum și-a deschis sufletul și a povestit crâmpeie din viața ei. Astfel, oamenii au putut rezona cu întâmplările povestite și au empatizat cu personajele și cu autoarea, de aici rezultând și succesul enorm pe care îl înregistrează cărțile Irinei Binder.

Irina Binder a început să își așterne gândurile în anul 2010, pe blogul numit Insomnii. De ce această denumire? Deoarece scria în miez de noapte, când gândurile nu îi dădeau pace și toate trăirile erau mai intense. Blogul a devenit rapid foarte popular și cu fiecare articol, tot mai multe persoane spuneau că rezonează cu întâmplările povestite de autoare și cu gândurile acesteia. Succesul tot mai mare al blogului a îndemnat-o pe autoare să ia cea mai bună decizie: să transforme gândurile așternute pe blog într-o carte. Așa a luat naștere seria Fluturi, una dintre cele mai bine vândute din România. Și astăzi sunt foarte multe ce abia descoperă cărțile autoarea și care devin fani încâ de la primele rânduri citite.

Fluturi nu a fost singura carte publicată de catre Irina Binder. De-a lungul anilor, autoarea a lucrat la mai multe proiecte dragi, ce s-au materializat în următoarele titluri: Strâinul de lângă mine, Insomnii, Iubitelor mele prietene (scrisă alături de Carmen Voinea-Răducanu) și Până la sfârșit.

Anul 2021 se anunță unul foarte bun pentru Irina Binder, deoarece marchează lansarea noii sale cărți Iubirea te învață. Acest proiect de suflet a fost anunțat în 2018, iar fanii au așteptat cu nerăbdare momentul în care vor putea citi acest volum. Așa cum spunea și Irina Binder, cartea este scrisă într-un moment dificil din viața ei, după pierderea mamei sale, așa că vei regăsi printre rânduri foarte multe emoții și trăiri ce dau autenticitate acestui volum.

Cartea Iubirea te invata este ca un manifest pentru iubirea adevărată, iubirea care nu ține cont de nimic și pe care multe persoane nu o mai simt din cauza stilului de viață mult prea agitat și pentru că au pierdut bucuria de a vedea ce e mai frumos în lucrurile mici.

„Am scris-o în cea mai grea perioadă din viața mea, după pierderea mamei mele, dar am scris-o cu iubire și fiecare cuvânt mi-a fost refugiu în momentele mele cele mai triste. Nu o să vă divulg nimic din ceea ce este între copertele ei, ci vă las să-mi descoperiți singuri fiecare trăire, fiecare sentiment, și, ca de obicei, după ce o veți citi cu sufletul, aștept cu nerăbdare impresiile voastre sincere.” – Irina Binder

Cartea este disponibilă în librăria online LIBREX la un preț excelent și de asemenea vei primi cadou un semn de carte în formă de inimă, ce are în centru un fluture. Tot la LIBREX găsești și celelalte cărți ale autoarei, astfel încât să te bucuri de cele mai frumoase lecturi!

Vizualizări: 672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: