Horoscop

Valabil pe 5 august

Berbec: Apar unele vești, dar și unele oportunități astăzi, de aceea sugestia astrelor este să fii cum ochii în patru și să te foloseșți de ele. Semnul tău zodiacal se află în sfera imaginii publice. Ai șansa să fii bine văzut, să crești mult în ochii celorlalți.

Taur: Ai parte de o zi bună, dar este esențial să fii organizat și eficient cu sarcinile pe care le ai de făcut, dacă îți doreșți ca la final să fii mulțumit de cum au decurs lucrurile și de rezultatele pe care le ai. Este esențial să ții cont de atitudinea pe care o afișezi, te sfătuiesc astrele.

Gemeni: Astăzi este despre muncă, despre carieră, despre planuri de viitor. Semnul tău zodiacal se află în sfera carierei și ești plin de pasiune și energie, așa cum nu ai mai fost de ceva timp. Care sunt ideile pe care îți doreșți azi să le dezvolți? Dar activitățile în care să te implici?

Rac: Ai cam exagerat în ultima periodă, fie cu alimentația, fie nu ai făcut suficientă mișcare. Ar fi bine să-ți concentrezi atenția mai mult asupra sferei sănătății, să schimbi unele obiceiuri, să petreci mai mult timp în aer liber, să te bucuri de natură și chiar să iei în calcul o scurtă vacanță.

Leu: S-ar putea ca lucrurile să nu pară prea limpezi astăzi și nici tu să nu vezi prea clar unele aspecte, de aceea, cel mai bun sfat pe care-l au astrele pentru astăzi este să concluzionezi sau să faci o alegere abia după ce vei fi discutat cu cineva de încredere, care are mai multă experiență.

Fecioară: S-ar putea să ai parte de o zi mai aglomerată, dar nu te alarma, pentru că vei reuși să rezolvi mai multe lucruri. Concentrează-te mai mult asupra treburilor legate de cămin, de familie. Sunt bine aspectate legăturile cu rudele, dar și discuțiile ce au legătură cu moștenirile, terenurile.

Balanţă: Astăzi nu prea vrei să respecți regulile, să te încadrezi într-un tipar, să urmezi normele, ci te intrigă ideea de a încerca un alt mod de a acționa, o altă metodă. Te atrage neconvenționalul, netradiționalul și ești mai deschis pentru a încerca, pentru a-ți asuma chiar și eventualele greșeli.

Scorpion: Ai nevoie de activități sau de un proiect, de o idee pe care să o dezvolți și să-ți aducă entuziasm, să te motiveze, să te mobilizeze Te simți extraordinar, așa cum nu te-ai mai simțit de ceva timp, și ar fi minunat dacă te-ai folosi de aceste energii, dacă te-ai lăsa purtat de val.

Săgetător: Ești cu gândul la ziua de mâine, la viitor, la stabilitate, la siguranță. Este o zi favorabilă pentru a-ți pune în ordine gândurile, pentru a planifica și a-ți seta noi obiective pentru perioada următoare, pentru a organiza acțiunile următoarei perioade.

Capricorn: Ai toate motivele să te bucuri, să strălucești, să faci o mică pauză de la toate activitățile stresante în care ai fost implicat în ultima perioadă. Este un moment bun, pe de o parte, pentru o introspecție, o evaluare, o concluzionare, iar pe de altă parte, ar fi minunat să te înconjori de oameni dragi.

Vărsător: Ai de ceva timp unele idei îndrăznețe, unele soluții inovatoare, strategii încă neîncercate, la care astrele totuși te îndeamnă să te gândești, pentru că este o perioadă extrem de benefică pentru noi începuturi, pentru a ieși din zona de confort, pentru a testa noi terenuri.

Peşti: Îți dorești schimbări, transformări, experiențe noi, iar cuvintele-cheie care descriu cel mai bine această zi sunt: echipă, grupuri, asocieri, parteneriate, noutate. Semnul tău zodiacal este în sectorul grupurilor, ai parte de suportul celorlalți și știi să te bucuri de energia primită din partea acestora.

Vizualizări: 951

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: