Ivan e bun de joc pentru restanța Universității Craiova

Andrei Ivan a primit vești buna înaintea meciului restanță pe care Universitatea Craiova îl are programat marți. Exclus din lot alături de  Jovan Markovic, Sergiu Hanga și Ionuț Vînă, în urmă cu mai bine de o săptămână, Ivan are șanse să joace în meciul cu Chindia.

Cu o zi înainte de meci antrenorul Mirel Rădoi a decis să îi readucă să se antreneze cu prima echipă pe primii doi de pe listă. În primă instanță, Rădoi a fost de acord să îi aducă pe Jovan Markovic și pe Andrei Ivan, însă să îi folosească abia la derby-ul cu FC U Craiova, disputat pe data de 3 decembrie. Dar până la derby-ul Olteniei, Universitatea Craiova mai are un meci în Superliga României, contra Chindiei Târgoviște, în deplasare, pe 29 noiembrie. Dacă cei doi „rebeli” au fost anunțați că vor juca abia la meciul cu FC U Craiova, ProSport scrie că pedeapsa lui Andrei Ivan s-a diminuat. Din cauza problemelor din lotul pregătit de Mirel Rădoi, tehnicianul a decis să îl includă pe atacant mai repede în circuitul echipei și să îl includă și pentru meciul cu Chindia Târgoviște. Jovan Markovic va putea să-i demonstreze antrenorului că poate să joace din nou la nivel înalt abia la meciul din Bănie.

Sergiu Hanca și Ionuț Vînă nu au scăpat de furia lui Mirel Rădoi. Mijlocașii se pregătesc separat față de lotul primei echipei, chiar dacă antrenamentul celor doi este programat la aceeași oră.

Vizualizări: 324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: