Jaf eșuat. Au spart un perete să ajungă în bancă

Scenariu ca-n filme pus la cale în localitatea gorjeană Logrești, unde hoții au încercat să fugă cu seiful. N-au reușit, iar acum polițiștii au pornit pe urmele lor. Ca să intre în bancă, suspecții au spart un perete și au coborât prin tavan în clădire. Au dezactivat sistemul de supraveghere și au încercat să fure și banii. Nu a fost prima încercare de a jefui banca din comună. A mai fost în vizorul hoților și în urmă cu câțiva ani.

Sediul CEC a fost vandalizat în noaptea de duminică spre luni. Persoane încă necunoscute au reușit să se strecoare înăuntru, să oprească alarma la timp și să caute seiful. N-au reușit să-l smulgă, așa că au plecat cu mâna goală. Suspiciunea anchetatorilor este că au fost cel puțin doi bărbați. Aceștia au spart un perete, banca fiind într-o clădire lipită de fosta poștă din comună. Au urcat în pod și de acolo au coborât în bancă. „Eu stau chiar aici în spate, dar n-am auzit nimic, niciun zgomot. au mai încercat să o spargă și acum câțiva ani. Au împușcat geamurile”, a spus o femeie. „Au mai încercat și alții să spargă CEC-ul. Au spart geamul de la intrare, dar nici atunci n-au reușit să fure nimic”, a spus un alt localnic.

Polițiștii au luat amprente și îi caută acum pe suspecți. Căutat este și bărbatul îmbrăcat în tricolor care a jefuit o casă de amanet din Bumbești-Jiu. La aproape o lună distanță, individul nu a fost prins. A reușit să fugă atunci cu circa 7.000 de euro.

Galerie foto


Vizualizări: 4,465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: