Jianu spune când va da afară funcționari din primărie

Primarul din Motru, Gigel Jianu, a spus că unii salariați din primărie blochează accesarea de fonduri europene, prin ritmul lent în care lucrează. "Este un ritm foarte lent atunci când vine vorba de scrierea proiectelor, există un refuz al unor funcțioari de a lucra, de a semna anumite documente. S-a ajuns la situația în care eu, ca primar, sunt nevoit să caut, să studiez și să scriu, ca să fiu sigur că le fac repede, după care să le dau la verificat și semnat. Și unora le ia mai mult timp să citească și să verifice decât mi-a luat mie să scriu", a spus Jianu la Tv Sud.

Primarul Jianu a spus că își dorește foarte mult să acceseze fonduri europene. "Pentru mine este supărător să știu că am un tren în gara Motru cu multe vagoane cu bani, cu milioane de euro, nu reușești să le descarci, riști să plece, pentru că unii salariați stau cu frâna trasă, nu înțeleg sau sunt rău intenționați", a mai spus Jianu.

Gigel Jianu a spus că salariile sunt foarte bune în Primăria Motru, peste nivelul altor primării. "A fost neplăcut pentru mine să aud că Liviu Dragnea a spus că primarii au la dispoziție acel instrument cu reducerea personalului, atunci când mai mulți primari s-au plâns că legea salarizării a lăsat primăriile fără bani. Practic ne-a recomandat să dăm oameni afară", a spus Jianu, spunând că va face asta atunci când va reuși să creeze condiții pentru înființarea de locuri de muncă în localitate. "Nu mai este mult până atunci, cred cu tărie că un aparat suplu al primăriei ar fi mai eficient decât unul stufos", a precizat Gigel Jianu.

Vizualizări: 4,225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: