Joc uşor pentru ACS Viitorul Târgu Jiu în etapa a 2-a

FRF a stabilit programul etapei a doua a play-out-ului Ligii 2 iar majoritatea meciurilor se dispută sâmbătă.  ACS Viitorul Târgu Jiu revine în competiţie cu un meci uşor, pe teren propriu, cu una dintre ultimele clasate, Unirea Constanţa.

Echipele din play-out-ul Ligii 2 au stat la finalul săptămânii trecute iar de sâmbătă revin în competiţie, cu etapa a doua. Spre deosebire de cluburile din grupa de promovare, cele din play-out nu vor avea însă și o etapă intermediară, deci vor avea un program normal.

În play-off vor fi două etape intermediare, una în tur și alta în retur, fiindcă aceste șase echipe vor juca în total câte zece meciuri în acest turneu, în timp ce formațiile din play-out au mai puține jocuri, șase de fiecare, în cele șapte etape.

În etapa a 2-a a play-out-ului, un singur meci din cele șase este programat să se desfășoare în altă zi.  Dacă partidele de la Miercurea Ciuc, Călărași, Iași, Giurgiu și Târgu Jiu sunt programate pentru ziua de sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 11:00, jocul dintre FC Brașov și FC Buzău va avea loc duminică, 3 aprilie, de la ora 11:00. Va fi și televizat, acesta fiind motivul principal al mutării sale de către deținătorii de drepturi tv din Liga 2.

În această a doua etapă vor sta Metaloglobus, în Grupa A, respectiv Unirea Dej, în Grupa B.

Program etapa 2 play-out Liga 2, Grupa A:

sâmbătă, 2 aprilie 2022, ora 11:00

FK Miercurea Ciuc – Politehnica Timișoara

Dunărea Călăraşi – CS Comunal Şelimbăr

Politehnica Iaşi – Dacia Unirea Brăila

Metaloglobus Bucureşti stă.

Program etapa 2 play-out Liga 2, Grupa B:

sâmbătă, 2 aprilie 2022, ora 11:00

Astra – Ripensia Timișoara

ACS Viitorul Târgu Jiu – Unirea Constanţa

duminică, 3 aprilie 2022, ora 11:00

FC Braşov – FC Buzău – DigiSport, TelekomSport și LookSport

Unirea Dej stă.

Vizualizări: 232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: