Joi, expoziţie la Muzeul Judeţean

Joi, 8 decembrie 2016, de la ora 17.00, la Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu” (str. Geneva nr. 8, Târgu Jiu) va avea loc vernisajul ediției a II-a a Expoziției Naționale ”EGOgrafie miniaturală”. Curatori sunt Cristina și Dorina Cioplea.
Expoziția se înscrie într-un proiect curatorial mai amplu, început în 2010, o expoziție națională de grup care, sub numele de ”EGOgrafie”, reunește în fiecare an, pe simezele Muzeului Județean Gorj, lucrările a zeci de artiști din toată țara și din toate zonele de exprimare artistică. Astfel, de-a lungul timpului, expoziția a găzduit lucrări de pictură, grafică, sculptură, ceramică, textile, obiect, tehnică mixtă, caricatură etc.
Ideea unei expoziții de miniatură înscrisă în proiectul ”EGOgrafie” s-a materializat prima dată în decembrie 2015, ediția din acest an fiind a doua. Nu mai puțin de 34 de artiști din toată țara vor fi prezenți la Târgu Jiu prin lucrările lor. Expoziția este cu vânzare și rămâne deschisă publicului până în 10 ianuarie 2017.

Vizualizări: 654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: