Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Jojo, lecții de antreprenoriat pentru gorjeni  

Actrița Cătălina Grama, cunoscută de public sub numele de scenă Jojo, va veni la începutul lunii mai la Târgu Jiu ca să-i învețe pe gorjeni cum să devină antreprenori de succes. Este vorba de proiectul ”Antreprenor 2020”, cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Evenimentul va avea loc la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu în data de 4 mai, de la orele 18. La discuții vor putea participa gorjenii care au o idee de afaceri și sunt în căutare de finanțare.

În afară de Jojo, le vor mai vorbi celor prezenți la eveniment Virgil Stănescu, președintele echipei de baschet CSM Steaua EximBank București, Florin Jianu - președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii dn România, Adrian Mănuțiu - fondatorul unei agenții boutique și Radu Comșa - reprezentant al Blocului Național Sindical.

Vizualizări: 1,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: