Jucători de la Pandurii, pe lista lui Iordănescu

Edi Iordănescu, fostul antrenor al Pandurii, vrea să-şi întărească echipa pe care o antrenează în Sofia. El a pus ochii pe jucători care au fost la Pandurii sau care sunt şi acum. Situaţia grea de la Pandurii este acum un avantaj pentru Iordănescu.

Echipa lui Iordănescu nu stă bine deloc, având o singură victorie în ultimele cinci partide. Chiar dacă nu dispune de un buget extraordinar, conducerea şi-a dat acordul să se producă o mică revoluţie la nivelul lotului, în vizor urmând a fi în special jucătorii care pot fi luaţi din postura de fotbalişti liberi de contract. Potrivit presei bulgare, tehnicianul român vrea să schimbe şi sistemul, în 3-5-2, iar pentru aceasta va lua jucători care să se preteze la acest modul. Marile pariuri sunt Săpunaru, Răduţ şi Hora, fostul golgheter al campionatului.
Pe lângă aceştia, alţi fotbalişti care au lucrat cu fiul fostului selecţioner la Pandurii sunt în vizor: Filip Mrzljak, Valentin Alexandru, George Ţucudean, Nikola Vasiljevic, Rodemis Trifu sau Adelin Pârcălabu. Ca atare, este foarte probabil ca din iarnă ŢSKA să se transforme într-o adevărată colonie de români.

Vizualizări: 469

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: