Golea: Dăm în judecată pe cel care i-a semnat contractul lui Răducan

Marin Golea, administratorul special al clubului sportiv, a declarat că Narcis Răducan, fostul preşedinte de la Pandurii, nu va primi niciun ban, deşi cere 500.000 de lei. Ba mai mult, intenţionează să dea în judecată pe cel care a semnat contractul de muncă al lui Răducan. Golea nu a dat nume, dar probabil este vorba despre Dorin Ioana, administratorul clubului, până acum ceva timp.

Narcis Răducan cere 500.000 de lei, însă administratorul special vrea să dea în judecată pe cel care i-a semnat contractul de muncă. „Narcis Răducan are depusă o solicitare la administratorul judiciar de a fi înscris la masa credală. Cere 5 miliarde de lei vechi, bonusuri, neîncasate de trei luni, prevăzute în contractul său de muncă. Preconizez că, în perioada imediat următoare, mă voi îndrepta împotriva celor care au făcut această numire pentru a recupera sumele pe care le-au acordat domnului preşedinte. Voi da în judecată pe acela care a semnat contract individual de muncă”, a declarat Marin Golea. Acesta a precizat că Narcis Răducan nu va primi niciun leu. „În cadrul reorganizării, în care ne aflăm în momentul de faţă, domnul Narcis Răducan nu va mai primi niciun ban”, a mai precizat Golea. În ceea ce îi priveşte pe jucători, aceştia urmează să mai primească bani din salarii. „Jucătorii au primit un avans din salariu şi urmează să mai primească. În cadrul reorganizării judiciare nu vor mai avea aceleaşi venituri. Eu am stat de vorbă cu jucătorii, iar unii au înţeles. Cei care au fost controlaţi de Narcis Răducan au părăsit clubul sau urmează să-l părăsească”, spune Golea.

Judecătorii au constatat, în urma unei contestaţii depusă de USMO, că Răducan nu putea fi membru în Consiliul de Administraţie, implicit preşedinte, deoarece nu reprezenta niciun membru fondator, aşa cum prevede statutul.

 

OPTIMISM

Marin Golea speră ca va reuşi să redreseze clubul. „Sper ca împreună cu administratorul judiciar să redresăm clubul, chiar dacă există această tentativă de evadare a jucătorilor care sunt reprezentanţi de anumiţi impresari. Banii din drepturile TV nu au venit, au anumite termene. Pe 10 ianuarie, fiecărui club din Ligă i se înaintează o sumă de 600 de mii de euro, dar această sumă a fost amanetată de Narcis Răducan, aproximativ 45% din ea, fiind acordată preferenţial anumitor jucători”, a declarat Marin Golea.       

Vizualizări: 1,138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: