Jucătorii de la ACS Viitorul au vizitat stadionul din Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a antrenat vineri pe un teren din Târgu Jiu, dar jucătorii au dorit să vadă măcar terenul pe care vor juca sâmbătă. Ploile din ultimele zile nu au permis echipei lui Cristian Lupuţ să efectueze şi un antrenament pe noul stadion, administratorii bazei sportive dorind să protejeze terenul pentru meci.

Antrenorul Crsitian Lupuţ şi-a adus echipa încă de joi la Târgu Jiu, iar vineri jucătorii de la ACS Viitorul au efectuat şi un antrenament pe un teren din localitate. Oficialii echipei ACS Viitorul ar fi dorit şi un antrenament pe suprafaţa pe care echipa va evolua sâmbătă, dar ploaia căzută cu o zi înainte a afectat terenul şi aşa destul de deteriorat după meciurile disputate în ultimele săptămâni.

Gropile de pe gazon au fost acoperite cu nisip în ultimele zile, dar problema gazonului nu a dispărut, din cauza temperaturilor ridicate apărând acum o nouă problemă, mii de musculiţe minuscule s-au înmulţit în iarba afectată de mucegai.

Dacă nu s-au mai putut antrena pe  Municipal,  elevii lui Cristian  Lupuţ au avut ocazia măcar să vadă noul stadion pe care vor evolua. ACS Viitorul Târgu Jiu va juca sâmbătă primul meci pe stadionul din Târgu Jiu, adversar fiind echipa antrenată Cristi Pustai,  AFC Dunărea Călăraşi.

Vizualizări: 572

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: