Jurnalista Mădălina Pușcalău va realiza o emisiune la TVR

Jurnalista Mădălina Pușcalău, cea care a moderat ultima dezbatere dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta, a anunțat că a început o colaborare cu televiziunea publică, urmând să realizeze ediția de miercuri a emisiunii "Prim-plan" de la TVR 1.

"Mă bucur să-i pot anunța pe toți cei care asteaptă revenirea mea în televiziune că încep colaboarea cu Televiziunea Română. Am ales TVR tocmai pentru că am incredere în potentialul ei si pentru ca vreau să ajut echipa. In plus, cred ca TVR este tribuna perfecta pentru emisiuni de calitate, unde pot sa contribui la mai buna informare a telespectatorilor și deloc la promovarea senzationalului. In primul rand vreau sa promovez in emisiunea pe care o voi modera oameni care nu doar ca au ceva de spus, dar care vor sa se si implice in a schimba ceva. Îi astept, asadar, pe telespectatori la Prim-plan cu o editie specială, în această miercuri, de la ora 21.00, la TVR 1. Îmi doresc, asa cum i-am obișnuit pe telespectatori, emisiuni dinamice și interactive, asa ca voi fi foarte atentă la mesajele publicului. Voi prelua în direct intrebarile si comentariile telespectatorilor", a scris Mădalina Pușcalau pe Facebook.
Mădălina Pușcalau și-a cariera în televiziune in 2004 la Departamentul Stiri al B1 TV. A continuat la TVR, tot ca reporter/corespondent politic, in perioada 2005 - 2006. Apoi a fost redactor-prezentator la Realitatea TV, editor-prezentator Antena 3, editor-prezentator stiri si realizator talk-show politic la B1 TV.

Vizualizări: 617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: