Kamara, ironic: Am plecat de acum cu trenul, să ajung pe 20 la Turceni

Spectacole de zile mari îi așteaptă pe localnicii din Turceni în a doua jumătate a acestei luni, când sunt programate Zilele Orașului. Artiștii care vor urca pe scenă au transmis deja mesaje fanilor pe care îi îndeamnă să nu rateze concertele. Printre ei, Kamara, solistrul trupei Alb Negru. În stilu-i caracteristic, Kamara a anunțat că a plecat de acum cu trenul spre județul Gorj să fie sigur că va ajunge la timp în Turceni.

Mesajul postat de artist pe pagina sa de Facebook a fost distribuit intens și a stârnit umor în mediul virtual. „Deja am plecat. Am plecat cu trenul, că nu se știe. Când iei CFR-ul, nu se știe când ajungi. Deja am plecat, vin spre voi, spre Turceni, evident. Am plecat acum ca să ajung pe data de 20 iulie. Să ne așteptați în număr cât mai mare. Pe 20 iulie, la Turceni, Alb Negru, live, baby!”, a fost mesajul video transmis de Kamara, solistul de la Alb Negru.

Trupa Alb Negru va urca pe scenă sâmbătă, 20 iulie, de la ora 21. Seara o va încheia Elena Gheorghe. Cea mai mare surpriză a evenimentului din acest an va fi Holograf. Dan Bittman va închide, duminică, seria concertelor desfășurate cu ocazia Zilelor Orașului Turceni.

Vizualizări: 2,438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: