La cât estimează presa centrală averea lui Nicolae Sarcină

Prezentat în presa centrală ca posibil finanţator al echipei de Liga 1 Academica Clinceni, omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină nu a confirmat implicarea la formaţia ilfoveană.  Presa a prezentat în ultimele zile mai multe detalii despre implicarea gorjeanului în fotbal la echipe precum ACS Şirineasa, ACS Energeticianul sau Luceafărul Oradea.

Telekom Sport a prezentat un scurt istoric al implicării în fotbal a omului de afaceri din Gorj sub titlul „Cine este Nicolae Sarcină, noul finanţator milionar din Liga 1”. 

Sursa citată scrie că Nicolae Sarcină este cunoscut în fotbal la nivelul ligii secunde şi are o avere estimată la 60 de milioane de euro. „Cu o avere estimată la 60 de milioane de euro, Nicolae Sarcină este un personaj cunoscut mai ales la nivelul Ligii 2. În trecut, acesta a fost patron la Luceafărul Oradea şi ACS Şirineasa. Pe ambele le-a mutat la Petroşani şi pe ultima a redenumit-o ACS Energeticianul”, a scris Telekom Sport care a prezentat şi cum s-a ajuns la actuala echipă din Liga 2: „Nicolae Sarcină a încercat să o preia şi pe Pandurii Târgu Jiu, însă n-a avut prea mult succes. Drept urmare, a luat-o pe ACS Energeticianul, a rebotezat-o ACS Viitorul Pandurii şi a mutat-o la Târgu Jiu, după ce iniţial şi-a jucat meciurile la Drobeta Turnu Severin”.

Sursa citată a mai informat că Nicolae Sarcină este şi acum finanţator la ACS Viitorul Târgu Jiu din Liga 2 şi, că „odată cu implicarea la Academica Clinceni, îşi va trece în ”palmares” un nou club de fotbal”.

Galerie foto


Vizualizări: 12,485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: