La Gilortul Cărbuneşti se lucrează din greu pentru noul sezon

Gilortul Cărbuneşti pregăteşte ultimele detalii pentru noul sezon care se doreşte a fi unul mult mai bun. Gorjenii din Liga 3 au perfectat multe transferuri, lotul este aproape definitivat şi echipa are toate condiţiile pentru a face o figură frumoasă în campionat.

Federația Română de Fotbal a sprijinit echipele din Liga 3 şi în acest sezon cu mingi de fotbal iar Gilortul Târgu Cărbunești a primit 12 mingi de fotbal Joma pe care le va folosi în noul sezon compețional. „Mulțumim Federației Române de Fotbal pentru sprijinul acordat!”, au anunţat gorjenii care au mai perfectat un transfer: „Răzvan Calotă (2004) a semnat cu Gilortul. Tânărul jucător originar din Caracal a venit la Târgu Cărbunești de la Pro Football UK Development, un colegiu sportiv din Anglia”.

Pentru a pregăti toate condiţiile echipei din Cărbuneşti în noul sezon, responsabilii de la stadion au adus mai multe îmbunătățiri Stadionului Cristinel Răducan. Au fost înlocuite plasele de protecție din spatele porților de fotbal, a fost schimbat acoperișul și s-au montat scaune noi la băncile de rezerve și cabina observatorului de joc. De asemenea, s-au executat unele lucrări la instalația electrică și sistemul de împământare. Săptămâna viitoare vor continua lucrările de reparații, vopsire și igienizare la tribune și vestiare.

Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: