La un pas de moarte, după o înmormântare

Doi soți din Prahova, care au fost duminică la o înmormântare în localitatea gorjeană Bumbești Jiu, au ajuns la spital, după ce mașina lor s-a răsturnat pe Drumul Național 72, în județul Dâmbovița, la ieșirea din Găești.

Totul s-ar fi întâmplat din cauza unei căruțe care le-a apărut brusc în față. Pentru a o evita, șoferul de 71 de ani a tras de volan și s-a rostogolit în șanț. Afară ploua, iar asfaltul era umed. Soția șoferului a apucat să-i spună că au o căruță în față. “Soția a strigat: căruța! Eu am frânat. Am alunecat pe carosabilul umed. Am ieșit în decor pe partea stângă, m-am răsturnat pe dreapta, am căzut în bot și s-a răsturnat mașina pe dreapta”, a spus șoferul, precizând că a văzut târziu căruța pentru că nu era semnalizată.

Cei aflați în trafic au sunat imediat la 112 după ajutor, iar mai multe echipaje de la ambulanță, pompieri și politie au venit la fața locului. Șoferul a scăpat cu răni ușoare, însă femeia este în stare gravă.

Polițiștii spun că șoferul avea o viteza prea mare noaptea și pe vreme de ploaie. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Vizualizări: 4,380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: