La un pas să dea foc unui bloc din Târgu Jiu. A ajuns în arest!

A aruncat cu țiței pe ușa unei locuințe de la etajul trei al unui bloc din Târgu Jiu, dar și pe pereții exteriori. Nu a mai apucat să pună foc și a fugit. La fața locului, în blocul de pe str. Agriculturii, s-a deplasat un echipaj de poliție, care a găsit și recipientul în care fusese produsul petrolier.

"Ulterior, un bărbat, de 58 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti a sunat la apelul de urgență 112 și a precizat că el este autorul faptei şi a avut intenţia de a produce un incendiu după care s-a speriat şi a fugit. Acesta a fost identificat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, în vederea continuării cercetărilor", arată IPJ Gorj într-un comunicat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă de distrugere. Împotriva bărbatului s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă. (A.A.)

Vizualizări: 3,970

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: