Lacrimi pentru Ady, plecat prea devreme pe ultimul drum

Adrian Popescu este tânărul de doar 16 ani care se afla marți seara în căruța lovită de tren în Târgu Jiu. Atât el, cât și căruțașul de 48 de ani și-au pierdut viața. Inițial s-a spus că Ady, așa cum îi spun prietenii, este fiul căruțașului. În realitate era un băiat din Turcinești, elev, care cel mai probabil încerca să câștige un ban. 

Colegii lui sunt devastați, pentru că era un tânăr extrem de prietenos. "Of Adrian... ai lăsat inimi pline de durere si nu o să te uităm niciodată....ai fost un prieten de baza,un coleg minunat care mereu ne facea sa radem si ne era mereu aproape", "Of Adrian... ai lasat inimi pline de durere si nu o sa te uitam niciodata....ai fost un prieten de baza, un coleg minunat care mereu ne facea sa radem si ne era mereu aproape", "Dumnezeu sa te odihneasca prietene, nici acum nu-mi vine sa cred ca ai plecat de langa noi, parca ieri ma rugam de tine sa imi dai bicicleta ta si acum ai plecat", sunt doar câteva din mesajele colegilor.
 
Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieșit faptul că, pe secțiunea de cale ferată 202, la trecerea la nivel cu cale ferată, neamenajată, două persoane de sex masculin, care se aflau într-un atelaj hipo, au încercat să traverseze calea ferată, moment în care au fost loviți de locomotiva unui tren personal.

În urma impactului a rezultat decesul celor două persoane, identificate ca fiind un tânăr, de 16 ani, din comuna Turcinești și un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Cele două cadavre au fost transportate la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Cercetările vor fi continuate de polițiști într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul feroviar, anunță IPJ Gorj.

Vizualizări: 14,992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: