Lamborghini Aventador, cu 2 milioane de cristale Swarovski

O maşină Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce este automat vedeta oricărei șosele, chiar şi numai cu dotările standard. Dacă are şi caroseria decorată cu 2 milioane de cristale Swarovski negre, toată lumea încearcă să o fotografieze.

Fotomodelul și creatoarea de modă Daria Radionova, originară din Republica Moldova, a rupt gura târgului în Londra, unde locuiește de mai mulți ani, cu mașina sa, un Lamborghini Aventador încrustat cu 2 milioane de cristale Swarovski negre. „Glazurarea“ mașinii cu pietre prețioase a durat peste 700 de ore. „Cu siguranță, am dus încrustarea cu cristale la un nou nivel. Credeți că ar trebui să percep 1 liră pentru fiecare fotografie? Clar, aș deveni miliardară”, scria Daria Radionova pe Instagram, la descrierea unei poze în care autoturismul său era înconjurat de pietoni curioși care își îndreaptau smartphone-urile spre el.

Deși este evident că acest Lamborghini Aventador atrage toate privirile pe șosea, nu toți trecătorii sunt plăcut impresionați. „Acele cristale Swarovski îl fac să pară mai ieftin decât dacă ar fi avut o vopsea decentă sau autocolant', scrie un utilizator pe YouTube. „Dumnezeu să-i binecuvânteze firma de asigurări, în caz că acest vehicul ar fi implicat în vreo coliziune', comentează alt internaut. „Sunt singurul care vrea să știe cum se spală mașina?', întreabă alt utilizator al rețelei sociale.

Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce a fost fabricat în numai 600 de exemplare la nivel global, având prețul de pornire 365.000 de Euro. Mașina sport poate atinge o viteză maximă de 350 km/h dar nu este clar dacă aceste cristale i-au afectat performanțele dinamice.

Daria Radionova a ajuns şi în urmă cu un an în centrul atenţiei presei auto printr-o maşină excentrică. În 2018 aceasta deţinea un exemplar al supercarului Lamborghini Huracan pe care a ales să o acopere cu 1.3 milioane de cristale Swarovski roşi.

Anterior Daria Radionova a avut în posesie un Bentley Continental GT decorat parţial cu astfel de cristale, iar mai devreme a atras atenţia presei printr-un Mercedes-Benz CLS acoperit integral cu Swarowski.

Ea a primit prima mașină de la părinţi atunci când a împlinit vârsta de 21 de ani, studentă fiind la Londra, și a fost înmatriculată în Marea Britanie cu numărul BAII BYY. Ulterior Mercedes-ul a fost vândut la licitaţie.

Galerie foto


Vizualizări: 1,650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: