Lăutar snopit în bătaie în cârciumă. Agresorul, după gratii!

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Bumbeşti Jiu, a fost bătut marţi seara în timp ce presta într-un local de alimentaţie publică din oraşul Tismana. Instrumentistul Laurenţiu Duţan a ajuns la spital, iar agresorul în spatele gratiilor.

Laurenţiu Duţan le-a povestit oamenilor legii că a fost lovit cu pumnii şi picioarele. Agresorul său era pornit pe scandal, după ce a consumat cantităţi însemnate de alcool. „Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată de un bărbat de 50 de ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, despre faptul că în timp ce se afla în incinta unui local public din oraşul Tismana, unde desfăşura activităţi artistice alături de o solistă, un bărbat de 40 de ani, din comuna Bîlteni, a exercitat acte de violenţă asupra sa, agresându-l fizic şi provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 14-16 zile îngrijiri medicale. De asemenea, prin comportamentul violent manifestat în continuare, agresorul a determinat aproximativ 15 persoane să părăsească incinta localului pentru a-şi asigura integritatea corporală”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

În baza probatoriului administrat în dosar şi pentru prevenirea săvârşirii unei alte infracţiuni, faţă de agresor s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Florin Speriuşi este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vizualizări: 3,097

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: