Lectii de viata de la modelele care fac videochat in Bucuresti! Tu in ce poveste te regasesti?

Anul 2020 nu a fost nici pe departe unul usor, insa fetele inteligente, care au stiut sa isi pastreze optimismul si sa munceasca pentru idealurile lor in continuare au avut de castigat. Mai exact, este vorba despre fetele care fac videochat in Bucuresti sau in orice alt loc din tara la Studio20.ro.

Ambitioase si dedicate, acestea au depasit cu brio obstacolele vietii, nu doar pe cele ale anului 2020, si s-au privit castigatoare in oglinda, intr-o lume in care banii inseamna putere si succesul a devenit un atu important al prezentului. Multe dintre #girlsfromstudio20 le pot oferi aspirantelor la titlul de model de videochat Bucuresti adevarate lectii de viata despre munca lor si despre felul in care au ajuns sa lucreze in acest studio prestigios.

Vrei sa le afli parcursul profesional si provocarile prin care au trecut? Iata doar cateva dintre povestile care iti vor oferi o noua perspectiva asupra acestui domeniu de activitate!

 

Anne: "Am inceput sa fac videochat in Bucuresti de la 18 ani si, pe vremea aceea, imi amintesc ca aveam foarte multe lipsuri. Nu aveam suficienti bani sa ma intretin, cu familia nu aveam o relatie foarte buna, iar iubitul meu era foarte gelos si imi punea o multime de interdictii. Simteam nevoia sa ma desprind de acest cosmar pe care il traiam, insa nu vedeam o cale. Pana intr-o zi cand am descoperit Studio20, un loc in care am fost apreciata inca din primul minut pentru ceea ce sunt. Oamenii au vazut in mine un om de succes, mi-au acordat incredere si au muncit alaturi de mine pentru a ma vedea ridicandu-ma. Acum am foarte multe lucruri materiale si foarte multi bani in cont, insa nu am uitat de unde am plecat".

Sophy: "Pariul meu cu Studio20 a fost sa devin un model de videochat Bucuresti de top din industrie. Si asa s-a intamplat dupa doar cateva luni de activitate, desi nu aveam experienta, nu stiam foarte bine limba engleza si habar nu aveam cum e sa fii in fata camerei, in lumina reflectoarelor. Mi-a fost foarte greu la inceput, plangeam in fiecare seara cand ajungeam acasa, insa aveam nevoie sa imi demonstrez ca pot. Banii au contat, recunosc, insa visurile mele se intindeau mai departe de granita financiara. Simteam ca trebuie sa fiu model, sa ma cunoasca toata lumea pe retelele sociale, sa am un nume, sa fiu admirata de barbati, practic aveam nevoie de afirmare, intr-o lume in care mereu am fost data la o parte, ignorata chiar si de cei mai buni prieteni. Le-am demonstrat ca au gresit, insa acum opinia lor nu mai valoreaza nimic pentru mine. La Studio20 am gasit o alta familie, pe cea adevarata".

Ivonna: "Pentru mine, e o realizare faptul ca am ajuns sa fiu unul dintre cele mai bune modele ale anului de la Studio20, studio videochat Bucuresti. Asta inseamna cu adevarat performanta. Dar am si muncit mult sa ajung aici, atatea nopti nedormite, sute de ore online, noroc de o echipa de profesionisti care imi aduceau si de mancare cand uitam sa mai fac o pauza de la atat de multa munca. Sunt un om dedicat si ma implic in activitatea mea, tocmai pentru ca stiu ca banii nu se castiga usor si ca trebuie sa muncesti daca vrei sa iti permiti de toate. Parintii m-au sustinut in decizia pe care am luat-o si astazi am propriul apartament, propria masina si mai urmeaza o multime de investitii. Nu pot decat sa fiu profund recunoscatoare pentru ceea ce sunt astazi".

Vizualizări: 1,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: