Liberalul Bobaru, nervos pe jurnaliști la conferința PSD

Unor primari gorjeni li se pare absolut normal ca, într-o perioadă de precampanie electorală, să apară la conferința de presă a PSD Gorj, chiar dacă ei reprezentă alte partide. Luni a fost rândul liberalului Constantin Bobaru, primar la Bumbești Jiu, să vorbească de la sediul PSD despre cât de mult l-a ajutat guvernul. Acum două săptămâni un gest similar a făcut primarul ALDE din Drăguțești, dar măcar acesta este într-un partid care are alianță cu PSD.

Bobaru a fost vizibil iritat de întrebările jurnaliștilor, care nu vedeau unde este normalitatea unui astfel de gest. „Păi dacă m-a chemat partidul să spun ce am vorbit cu miniștrii, nu era normal... Când prindeam eu o asemenea masă din presă să îmi exprim ce am avut de exprimat? Unde?“, a răbufnit Bobaru, care nu a participat duminică la mitingul PNL de la Craiova, din motive personale.

Bobaru este în PNL din 2004. „Partidul nu este nici tutorele meu, nici tăticul meu. Eu sunt liber să gândesc cu propria-mi minte și să mă duc acolo unde interesul comunității mele mi-l dictează. Deocamdată sunt membru al Partidului Național Liberal. Aici am venit în calitate de invitat“.

Primarul din Bumbești Jiu nu a exclus o schimbare a partidului anul viitor. „Este prematur să discutăm ce va fi peste un an și câteva luni“, a spus Bobaru, precizând că până în 2020 va fi membru al PNL. (A.A.)

Vizualizări: 1,881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: