Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cros pentru o cauză nobilă. Donații pentru spital

Saltele și lenjerii de pat pentru Secția Urologie a spitalului din Târgu Jiu. Sunt donațiile pe care le vor face câțiva tineri din oraș care vor organiza și un cros în centrul orașului. Cei care vor să contribuie la campania lor umanitară sunt invitați să alerge pe 20 aprilie.

Tinerii din PNL Gorj sunt cei care au această inițiativă. Vor alerga pentru o cauză nobilă și vor strânge bani care se vor transforma în donații pentru Spitalul Județean. Acestea vor merge la Secția Urologie.

„Tineretul Național Liberal va organiza în data de 20 aprilie un cros care se va desfășura de la insuliță, Parcul Central, Piața Mare până în fața Prefecturii Gorj. Este un cros care are ca scop o donație către Spitalul Județean de Urgență, mai exact către Secția Urologie a spitalului. Vom dona la secția Urologie saltele, lenjerii de pat, tot ce ține de un pat de spital. Ne interesează ca, la acest cros, să participe cât mai mulți oameni. Este pentru o cauză nobilă. Încercăm să atragem cu contribuții, cu tot ce poate fiecare și să facem și o acțiune care este benefică sănătății”, a transmis deputatul Dan Vîlceanu. (M.M.)

Vizualizări: 1,249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: