Licitație pentru gunoiul din carierele CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia organizează o procedură simplificată în vederea atribuirii contractului de achiziție de servicii de colectare, încărcare, transport și depozitare deșeuri menajere din carierele miniere Roșia, Pinoasa, Tismana, Peșteana, Husnicioara, UPRUM Rovinari și de la sediul Direcției Miniere.

Contractul a fost împărțit în patru loturi, valoarea totală estimată fiind de peste 200.000 de lei, fără TVA.

Firma care va câștiga licitația va trebui să asigure nu mai puțin de 36 de containere de 1,1 metri cubi, pentru colectarea deșeurilor.

„Ofertantul are următoarele obligații: să încarce întreaga cantitate de deșeuri și să lase în stare de curățenie spațiul destinat depozitării, încărcarea făcându-se astfel încât deșeurile să nu fie vizibile și să nu existe posibilitatea răspândirii pe arterele publice, să încarce deșeurile în vehiculele transportoare direct din recipiente și să efectueze transportul deșeurilor menajere nesortate numai cu mașini autorizate pentru transportul gunoiului”, se arată în caietul de sarcini al licitației.

Aceste servicii se vor presta pe o perioadă de 12 luni, dar nu mai devreme de 1 ianuarie 2020. În total se estimează că din aceste subunități se vor colecta, într-un an, peste 1.300 de metri cubi de deșeuri menajere. Cei mai mulți bani vor fi oferiți pentru ridicarea gunoiului din carierele EMC Roșia-Rovinari, respectiv peste 140.000 de lei.

Firmele interesate de acest contract pot depune oferte până la sfârșitul lunii.

Vizualizări: 1,871

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: