Licitație pentru terenuri în satul de vacanță din Polovragi

Autoritățile din comuna gorjeană Polovragi vor scoate la licitație noi parcele de teren pentru cei interesați să ridice o casă de vacanță în Cheile Oltețului. Deja, 20 de persoane au obținut teren să investească în zonă. Printre ei, nu sunt doar gorjeni, ci și familii din București sau Constanța, oameni fermecați de frumusețea zonei pe care primarul comunei vrea să o transforme într-un sat de vacanță.

Licitația pentru terenurile rămase va fi organizată în această vară. “Am demarat o nouă rundă de licitații pentru concesiuni în satul de vacanță din luncile Oltețului. Am avut 23 de parcele scoase la licitație. S-au prezentat 20 de oferte. S-au adjudecat și urmează ca, în 60 de zile, să avem o nouă rundă de licitații pentru parcelele rămase pentru acel sat de vacanță. Am avut și solicitanți și din București, Constanța”, a anunțat primarul din Polovragi, Gheorghe Epure.

În prezent, zona beneficiază de energie electrică și de alimentare cu apă. Satul de vacanță va prinde contur între Munții Parâng și Căpățânii, în apropiere de Peștera Polovragi.

Cu acest proiect, autoritățile speră să atragă cât mai mulți turiști în localitate mai ales că se bucură de obiective turistice unice. Comuna Polovragi are statutul de stațiune turistică de interes local.

Vizualizări: 1,487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: