Tractoarele, verificate la Prigoria. Fermierii scapă de un drum și de o cheltuială în plus

Localnicii din mai multe comune din Gorj, care dețin tractoare au parte de o veste bună. Nu vor mai fi nevoiți să bată zeci de kilometri până la Târgu Jiu să facă ITP-ul utilajelor. O echipă de specialiști va merge în localitatea Prigoria, să facă inspecţia tehnică periodică.

Astfel de acțiuni au loc în fiecare an în diverse zone din județ pentru a veni în sprijinul deținătorilor de tractoare agricole. Miercuri, echipa de la Registrul Auto Român va merge în comuna Prigoria.

„In atentia detinatorilor de tractoare agricole! Miercuri, o echipa specializata din partea RAR se va deplasa in comuna Prigoria, pentru efectuarea ITP- ului si identificarea cartii RAR. Locatia stabilita pentru desfasurarea actiunii este platforma betonata Burlani,  incepand cu ora 9”, a fost anunțul făcut de primarul din Dănești.

Și anul trecut, o acțiune similară a avut loc în curtea unei grădinițe din localitatea Polovragi. Până acum, fermierii parcurgeau și 100 de kilometri să verifice tractoarele. Așa vor scăpa de un drum cu platforma până în oraș, dar și de o cheltuială de cel puțin o mie de lei. Cu ajutorul unui laborator mobil, pe rând, fiecare utilaj a fost inspectat de echipa RAR.

Vizualizări: 1,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: