Lider din PSD Gorj, pus în discuția partidului după ce a cerut demisia lui Dragnea

Cristian Toader Pasti, consilier local la Târgu Jiu din partea PSD, va fi pus în discuția partidului, după ce a spus la un post de radio că Liviu Dragnea ar trebui să își dea demisia după condamnarea cu executare primită joi în primă instanță. "Eu, dacă mă întrebați pe mine personal, cred că Liviu Dragnea ar trebui să își dea demisia. Ce gândesc alții, e treaba lor, eu nu pot să vorbesc pentru alții. Eu vorbesc din punctul meu de vedere. Eu cred că ar fi mult mai bine, pentru că și Victor Ponta, când a fost trimis în judecată, și-a dat demisia și din funcția de prim-ministru, și din funcția de președinte de partid", a spus Cristian Toader Pasti, precizând că PSD are mulți oameni capabili care să îi ia locul lui Dragnea și care nici nu au probleme cu justiția.

PSD Gorj a reacționat după declarațiile lui Toader Pasti de la Radio Infinit, într-un comunicat semnat de președintele Florin Cârciumaru:

"Partidul Social Democrat traversează o perioadă în care unitatea este cuvântul de ordine. Comitetul Executiv Național, de ieri, a arătat că membrii formațiunii noastre politice au strâns rândurile în jurul președintelui Liviu Dragnea.

Ieșirea publică a domnului Cristian Pasti Toader este una nefericită și nepotrivită. Este ilogic să emiți o părere personală în spațiul public, atâta timp cât ești înregimentat politic și, mai mult decât atât, ești consilier local, pus pe listă de către Partidul Social Democrat.

Astfel de atitudini nu mai sunt agreate de către conducerea PSD Gorj, motiv pentru care domnul Cristian Pasti Toader va fi pus în discuție în următorul Biroul Permanent Municipal al PSD Târgu Jiu".

Vizualizări: 9,254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: