Lider PNL: Oricare dintre noi îl poate învinge pe actualul primar din Târgu Jiu

Trei liberali au fost incluși într-un sondaj realizat de PNL la Târgu Jiu. Candidații, atât pentru primărie, cât și pentru Consiliul Județean, vor fi anunțați în câteva zile.

Oricare dintre noi trei poate să-l învingă pe actualul primar Marcel Romanescu, spune, optimist, liderul PNL Târgu Jiu, Iulian Popescu.

„Sondajul arată foarte bine în ce privește candidații PNL. Oricare dintre cele trei persoane: eu, personal, Robert Filip și Victor Banța, suntem persoanele la care partidul s-a uitat de câteva luni. resurse există foarte multe în PNL pentru a câștiga lupta pentru Primăria Târgu Jiu. Am fost luați într-o echipă să lucrăm împreună, să facem un proiect comun pentru Târgu Jiu. Oricare dintre noi trei poate să-l învingă pe actualul primar Marcel Romanescu. Robert Filip are un avans de notorietate pentru că se știe foarte bine de toți locuitorii municipiului reușita lui Robert Filip în Rovinari unde dintr-un oraș cu puține perspective e un pol de dezvoltare pentru localitățile din împrejurimi, să vină oameni de la distanțe mari să lucreze în Rovinari. El stă foarte bine și la Rovinari. Și cetățenii de acolo îl doresc. Rămâne de văzut ce își dorește. E o discuție și se va lua o decizie”, a declarat liderul PNL Târgu Jiu, într-o emisiune la Accent TV.

Candidații pentru Primăria Târgu Jiu și Consiliul Județean Gorj vor fi anunțați în această săptămână. „Domnul Iordache își va asuma cea mai grea candidatură și candidatura la CJ e cea mai grea și o spun din experiență”, a concluzionat Iulian Popescu.

Vizualizări: 2,876

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: