Liderii minerilor care protestează, la discuții cu directoratul

Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia au mers luni la discuții cu directoratul companiei energetice. Minerii și energeticienii spun că cei de la conducerea CE Oltenia le susțin protestul și sunt de acord cu reducerea vârstei de pensionare.

Sindicaliștii au cerut și desființarea departamentului de inspectori sociali. ”Am fost la discuții cu directoratul companiei energetice. Am discutat despre revendicările noastre și am cerut să ne spună care este viitorul acestei companii. Nu știm ce se va întâmpla cu noi. Compania agreează aceste lucruri, își doresc și ei întinerirea de personal. Protestatarii au cerut și desființarea departamentului de inspectori sociali. Ne susțin protestul  și sunt de aceeași părere cu noi, fiind optimiști în ceea ce privește viitorul companiei”, a spus sindicalistul Bunoiaca.

Proiectul privind reducerea vârstei de pensionare se află la Camera Deputaților, iar de luni se aduc amendamente asupra acestuia, după care va fi supus votului. Minerii spun că nu vor înceta protestele până când nu vor primi un răspuns pozitiv.

Vizualizări: 2,984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: