Protestul minerilor și energeticienilor, prelungit

Angajații Complexului Energetic Oltenia au prelungit protestul din fața Prefecturii Gorj cu încă 4 zile lucrătoare. Minerii și energeticienii spun că așteaptă un răspuns de la guvernanți privind proiectul de reducere a vârstei de pensionare.

Unul dintre sindicaliștii CE Oltenia, Lulu Păuna, spune că protestul nu se va opri până nu vor primi un răspuns clar în privința proiectului de lege cu reducerea vârstei de pensionare. 

”Am prelungit protestul cu încă patru zile lucrătoare. Noi vom prelungi protestul până când vom primi un aviz pozitiv. Așteptăm de la domnul prefect să realizeze o întâlnire cu toate partidele politice din zona Olteniei. Trebuie să avem o siguranță că proiectul de lege va ieși pozitiv din Camera Deputaților”, a spus sindicalistul Lulu Păuna.

Sindicalistul de la Lignitul Oltenia, Constantin Crețan, spune că promisiuni există din partea partidelor politice. ” Am prelungit protestul pentru că avem o serie de negocieri cu partidele politice. Au promis public că vor susține această lege pentru mineri și energeticieni”, a spus Crețan.

Vizualizări: 2,555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: