Liderii PSD Gorj, încă în șoc după dispariția lui Alecu Drăgoi

Dispariția lui Alecu Drăgoi în teribilul accident de circulație i-a adus în stare de șoc pe colegii săi din Partidul Social Democrat. Aceștia povestesc că Alecu Drăgoi era sufletul fiecărei întâlniri a partidului și nu a dat niciodată vreun semn că ar suferi de vreo afecțiune medicală. Joi, după producerea accidentului, mai mulți lideri ai partidului așteptau, cu sufletul la gură, vești de la medici, însă au primit-o pe cea mai cumplită.

Viceprimarul Aurel Popescu a fost cel care l-a sunat pe fiul lui Alecu Drăgoi să-i dea teribila veste a accidentului în care a fost implicat. Nu s-a gândit nicio clipă la ce era mai rău: „După alegerile parțiale, nu ne-am mai întâlnit. Ieri, când am aflat de accident, l-am sunat pe Ionuț și i-am spus să meargă la locul accidentului. Îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat. Nu credeam că se va ajunge în această situație, de a-l trimite pe Ionuț să-i fie alături tatălui său în momente atât de grele”.

Mai mulți lideri PSD, deputați și șefi de instituții așteptau, pe holurile spitalului, vești de la medici. A venit cea tragică și pe care nu voia nimeni să o audă. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a declarat că este alături de familie, iar pe Alecu Drăgoi l-a văzut, ultima dată, în campania electorală de la alegerile locale. “Suntem alături de Ionuț, de familie. Ne pare sincer rău. A fost un coleg bun, apropiat, dar iată că, din păcate, viața este dură. Ultima dată am vorbit cu el săptămâna trecută. Am fost implicați în campania electorală de la Târgu Jiu și Drăguțești”, a declarat Cosmin Popescu.

„Era sarea și piperul la fiecare întâlnire!”

Și liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a găsit, cu greu, cuvintele în acest moment: „Pentru toți membrii PSD este o mare tristețe. Alecu Drăgoi a fost un coleg de excepție și a dispărut dintre noi. Regretăm cu toții pentru că dânsul, prin tot ceea ce a făcut, prin atitudinea și comportamentul pe care le-a avut atât în sânul Partidului Social Democrat, cât și în comunitate. Era o fire foarte veselă, un om de excepție, un coleg foarte bun și de echipă. Regretăm și vreau să transmit familiei «Sincere condoleanțe!». Ultima dată am vorbit cu el săptămâna trecută, înainte de a pleca la București”.

Un alt fost coleg, Ciprian Florescu, a rămas și el fără cuvinte când a aflat vestea de la medici. Transmite că va fi alături de familia îndoliată în aceste momente deosebit de grele. „A fost un moment extrem de greu pentru fiecare dintre noi care l-am cunoscut pe Alecu Drăgoi. A fost un om sub ochii căruia au crescut mulți dintre tinerii social democrați. El era sarea și piperul la fiecare întâlnire. A fost un om apropiat de toată lumea care activează în politică sau administrație”, a transmis și Ciprian Florescu, prefectul județului Gorj, fost coleg al lui Alecu Drăgoi.

Alecu Drăgoi avea 66 de ani și era cel mai vechi membru al Partidului Social Democrat Gorj.

Vizualizări: 5,318

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: