Un tânăr din Târgu Jiu a murit carbonizat în Germania

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Târgu Jiu a avut parte de un sfârșit cumplit. A murit carbonizat pe o autostradă din Germania. Alexandru a fost implicat într-un accident, în urmă cu două zile. Trei camioane s-au ciocnit, iar, potrivit relatărilor presei germane, la volanul unuia dintre ele se afla Alexandru.

Imediat după impact, camionul a luat foc, iar șoferul a rămas blocat în cabină. Traficul a fost blocat câteva ore, iar asfaltul va fi înlocuit în zonă. Atât de mare a fost impactul. Alexandru se căsătorise recent și urma să fie tată, soția sa fiind însărcinată.

Fratele tânărului a postat un mesaj cutremurător pe o rețea de socializare. I-a promis că va avea grijă de nepoțelul său încă nenăscut. „Fratele meu, sa știi ca te iubesc oriunde ai fi. Nu știu de ce Dumnezeu te-a trimis aşa devreme în ceruri, nu pot să cred aşa ceva, şi îţi promit că nu o să te uit niciodată… sufletul şi inima mea, viaţa asta cruntă şi amară să te ia în halul ăsta… Nu pot să cred aşa ceva… Dumnezeu să te odihnească în pace şi să aibă grijă de tine, că de urmaşul tău îţi promit că o să am eu grijă de el şi de soţia ta, că prin copilul tău o sa te renaşti tu… Te iubesc!!!”, a scris fratele lui Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Galerie foto


Vizualizări: 10,428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: