Liderii trădători îşi numără membri de sindicat

Cei zece sindicalişti din CE Oltenia care au semnat un Acord cu administraţia companiei au fost convocaţi, ieri, la o şedinţă la sediul companiei, la ora 13. Întâlnirea acestora a avut loc cu o zi înainte de şedinţa comisiei de negociere a Contractului Colectiv de Muncă (CCM). Ion Ruşeţ, director în cadrul CE Oltenia, a spus că aceştia au fost chemaţi numai pentru a spune câţi membri de sindicat are fiecare organizaţie sindicală. “Este o întâlnire în conformitate cu prevederile acordului. Sindicatele trebuie să prezinte evidenţa membrilor la data de 15 a fiecărei luni. Astăzi, prezintă evidenţa membrilor la data de 15 martie”, a declarat Ion Ruşeţ.

Astăzi vor fi reluate negocierile pentru CCM. Ruşeţ a spus că noul contract ar putea fi încheiat în nicio o lună. Administraţia nu poate acorda plăţile compensatorii dacă acestea nu sunt prevăzute într-un contract în vigoare. “Marţi reluăm negocierile. Sunt trei revendicări care ni s-au prezentat, noi ne-am spus punctul nostru de vedere, sigur s-ar putea să fie nemulţumitor pentru dânşii, dar ceea ce este important este că marţi reluăm negocierile”, a spus Ruşeţ.

Sindicaliştii din FNME au spus că vor continua protestele dacă administraţia va veni cu aceleaşi propuneri care i-au determinat să organizeze patru mitinguri în semn de protest.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: