Liderul clanului Duduianu, executat în stil mafiot

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost executat in stil mafiot, in dimineata zilei de 4 august, de un individ din clanul rival. 

Potrivit unor surse, Emi Pian ar fi fost înjunghiat de mai multe ori de un interlop dintr-un clan rival care ar avea porecla 'Napi'. Liderul Duduienilor a fost declarat decedat în jurul orei 05.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

otrivit unor surse, Emi Pian ar fi participat la o partidă de barbut alături de mai mulți interlopi din Capitală, iar la un moment dat, între acesta și alți jucător a izbucnit un scandal.

În vârstă de 39 de ani, liderul clanului Duduianu a fost lovit puternic și a fost transportat în stare gravă la spital. Un alt bărbat, rănit și el, a ajuns, de asemenea, la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, Emi Pian a murit.

Clanul Duduianu a revenit in atentia publica dupa ce, in luna iulie, politia a facut mai multe descinderi la locuintele lor, intr-un disar de santaj. Mai multi manelisti celebrii ar fi fost santajati de membrii gruparii conduse de Pian si obligati sa cante gratis la petreceri.
13 persoane au fost retinute in acet dosar. Printre numele celor santajati de duduieni se afla Florin Salam si Nicolae Guta.

In urma cu un an, Emi Pian a fost retinut de politie pentru Tentativa de omor dupa ce a calcat un om pe trecerea de pietoni.

Tot anul trecut, in luna august, zeci de membri ai clanului Duduianu au facut un scandal urias din cauza unui conflict aparut chiar in interiorul clanului. S-au batut cu furci si topoare chiar in curtea spitalului Floreasca din Capitala.

Vizualizări: 4,911

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: