Cinci șoferi în stare avansată de ebrietate

Mai mulți șoferi au fost prinși la finalul săptămânii trecute la volan, deși băuseră serios. Sâmbătă, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 665, având o concentrație de 1,04 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În Târgu Jiu, un bărbat de 35 de ani, din comuna Runcu, conducea un autoturism pe strada Unirii, având permisul de conducere anulat și o concentraţie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

La Ţicleni, polițiștii au identificat în trafic, pe DJ 675, un autovehicul condus de un bărbat de 75 de ani, din localitate, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și la Novaci, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 56 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 21 Bengești Ciocadia, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,49 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Tot la Novaci, un bărbat de 38 de ani, din localitate, conducea un autoturism având o concentrație de 0,98 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În toate aceste cazuri au fost deschise dosare penale pe numele șoferilor.

Vizualizări: 1,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: