Lista completă a remanierilor din guvernul Dragnea

Dacă Liviu Dragnea ar prezenta o emisiune de umor, la TV, m-aș uita. Cum nu prezintă, mă uit la ce face din PSD acest tractorist și râd și-așa. Recent, la o ședință de evaluare a guvernului Grindeanu LA CARE PREMIERUL NU A PARTICIPAT (amuzant, știu, dar stați că mai e) s-a ajuns la concluzia că singurii trei miniștri care au performat până acum sunt Carmen Dan, Petre Daea și Lia Olguța Vasilescu. Da, ați citit bine. Cei mai penibili miniștri din guvern, cei mai jenanți, cei mai înfiorător de proști, cei de care internetul a râs cel mai mult, taman ei au fost aleși de Dragnea să continue pe post. Foarte bine, monșer! Atunci să completăm și noi celelalte ministere importante. Iată:

1. Băiatul ăla de la Mioveni care aseară și-a scos p**a la presa care filma, chiar în secția de poliție, unde ajunsese de mort de beat ce era - ministrul Turismului. Nu de alta, dar m-a convins argumentul lui, dinainte să-și dea chiloții jos. La insistențele polițiștilor de-a n-o face, omul a zis: „Lasă, mă, că e frumoasă!”. S-ar putea să ne alegem și cu un nou brand de țară cu ocazia asta, straight outta PSD.

2. Codrin Ștefănescu - Ministrul Justiției, că nu degeaba și-a făcut culcuș sub biroul lui Gâdea, să poată fi prezent și la matinalul Antena 3, la nevoie.

3. Cătălin Rădulescu - Ministrul Apărării Naționale, logic, pentru că are mitralieră.

4. Șerban Nicolae - Ministrul Transporturilor, pentru că e șofer.

5. Călin Popescu Tăriceanu - Ministrul Educației, pentru că acel acuzativ CARE ÎL GREȘEȘTE TOATĂ LUMEA trebuie schimbat odată, să nu se mai ia lumea prin toată țara de analfabeții din PSD și ALDE!

6. Olivia Steer – Ministrul Sănătății, pentru că promite să fie un manager bun, care nu va cheltui inutil bugetul și așa mic pe vaccinuri, antibiotice sau alte invenții drăcești, ci va trata oamenii cu mult mai accesibilele ceaiuri și infuzii de p***a țigăncii, c****e popii și bășina porcului.

7. Floricica Dansatoarea -  Ministrul Culturii și Cultelor, să vină domnul Iohannis să se oftice!

Iar premier, cum altfel?, PSD-istul prin născare Traiaaaaaan Băsescuuuu!

Vizualizări: 1,943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: