Ce a cerut Adela Popescu pentru noul sezon din „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Prezentatoarea noului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici” este cu adevărat răsfățată de șefii postului PRO TV-ului pentru a pleca în Republica Dominicană. În timpul filmărilor pentru celebrul reality show, vedeta este tratată regește într-o vilă de jumătate de  milion de euro.

Adela Popescu a acceptat ceea ce pare a fi cea mai mare provocare a carierei sale. Este soție și mamă a trei copiii însă a spus DA în momentul în care a avut șansa să se alăture proiectului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, ca prezentator. Doar că este vorba despre un angajament de durată și care o va duce la mii de kilometri de casă. Vedeta a știut cum să își negocieze contractul, nu doar la capitolul salariu, ci și când a venit vorba de condițiile în care va sta în Republica Dominicană, țara în care se filmează reality show-ul.

Prezentatoarea „Vorbește lumea” nu a plecat singură, ci împreună cu soțul și cei trei copii. Familia va trăi pe picior mare în timpul filmărilor, șefii din PRO TV  asigurându-i vedetei condiții de lux. Potrivit informațiilor publicate de Ciao.ro, PRO TV a plătit pentru Adela Popescu chirie până în luna octombrie pentru o vilă fabuloasă ce ar valora nu mai puțin de jumătate de milion de euro. Pentru a se asigura că se poate dedica așa cum trebuie proiectului, televiziunea i-a asigurat și o bonă pentru copii, șofer, asistent personal, chiar și o persoană care să se ocupe de toate cumpărăturile pentru familie. 

Adela Popescu va prezenta noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici” alături de Cabral. Vedeta s-a declarat încântată că va lucra din nou alături de el și că experiența va fi una unică nu doar pentru concurenți, ci și pentru ea.

Vizualizări: 865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: