Liviu Andrei, un pas spre PSD

Consilierul județean Liviu Andrei își caută partid. A bătut deja la ușa PSD și este în discuții cu liderii social-democrați din Gorj pentru un eventual transfer și o candidatură la alegerile locale programate în această vară. Fostul prefect a explicat de ce își dorește să meargă la PSD. Printre altele, a spus Liviu Andrei, ar face din nou echipă cu fostul său coleg, Cosmin Popescu.

Liviu Andrei s-a declarat deja convins că va face treabă bună alături de Mihai Weber și Cosmin Popescu, în PSD. Momentan, totul este la stadiul de discuție. „Mă interesează o echipă în care am încredere, în care am lucrat. Eu vin să muncesc. Am făcut o echipă excepțională cu domnul Cosmin Popescu. Am adus Partidul Democrat la 38%, aproape de 40%. Nimeni nu a dus partidul acolo, echipa asta a dus-o. Cosmin Popescu, președinte, eu președinte executiv, așa că alături de Weber se poate face treabă. Este în discuție. Eu sunt omul care vine să muncească, dar într-o echipă unde să se vadă rodul muncii”, a declarat Liviu Andrei, la TV Sud.

Fostul prefect a și motivat o eventuală trecere la PSD: „De ce acolo? Vin pe masă cu realizările pe care le-au avut când au fost la guvernare vizavi de persoana mea și a sutelor de mii de oameni, de pensionari, oameni pe care i-au avantajat. Merg pe ideea că poți să faci și greșeli când guvernezi, dar, în rest, guvenarea a fost sănătoasă. O eventuală guvernare PSD ar aduce avantaje poporului și vin să-i ajut și eu. E de discutat și de stabilit niște chestiuni de colaborare. Nu îl vor învinge cei din dreapta pe Cosmin Popescu. Dreapta nu e credibilă pentru că nu a făcut nimic pentru Gorj și îmi asum și eu lucrul acesta. Dreapta nu a găsit strada pe care să meargă în Gorj”.

Liviu Andrei a obținut un loc în Consiliul Județean, în 2016, pe lista Partidului Mișcarea Populară.

Vizualizări: 2,358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: