Dan Vîlceanu, testat negativ

Deputatul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, care a participat luni la întâlnirea Biroului Permanent Național pentru lansarea unor candidați, în urma căreia toată conducerea partidului a intrat în izolare, a fost negativ la testul de coronavirus. 

Reamintim că un senator PNL a fost diagnosticat cu noua gripă la câteva zile după respectiva întâlnire. Acesta a fost în februarie la o înâlnire la Bruxelles și a stat la masă lângă un francez diagnosticat cu coronavirus.

Senatorul a dat până acum boala la cel puțin șapte persoane, printre care un deputat și un primar, dar și unor rude și apropiați. Ancheta epidemiologică este abia la început.

Din cauza acestei situații, mare parte din miniștri, parlamentari, dar și șefi de consilii județene și primari au intrat în izolare la domiciliu. Inclusiv premierul României este în această situație, el primind sâmbătă votul parlamentului în lipsă. De apreciat înțelepciunea liderilor PSD, care au ales să voteze un guvern PNL cu care nu erau de acord, dar au ținut cont de faptul că România are nevoie de un guvern cu puteri depline, câtă vreme există riscul ca parlamentul să nu mai poată funcționa.

Vizualizări: 1,161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: