Un prefect din România s-a izolat la serviciu

Prefectul din Hunedoara s-a izolat la locul de muncă, după ce a fost în contact cu cel puțin trei persoane diagnosticate cu coronavirus.

"La Instituţia Prefectului – Judeţul Hunedoara, activitatea de coordonare a acţiunilor pentru limitarea răspândirii riscului de contaminare cu noul coronavirus continuă. Prefectul judeţului, Vasilică Potecă, aflat în izolare la sediul instituţiei, stabileşte măsurile şi urmăreşte aplicarea lor în judeţul Hunedoara", arată o informare a instituției publice.

Acesta coordonează prin telefon activitățile din această perioadă. "Instituţiile hunedorene implicate în aplicarea în combaterea răspândirii noului coronavirus au activitate non stop şi sunt coordonate de prefect, telefonic şi prin mijloace video. Vă vom informa în continuare despre situaţia din judeţul Hunedoara", mai menționează sursa citată.

Menționăm că sunt confirmați pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19) deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei - Florin Oancea și administratorul public Adrian David Nicolae, cu care prefectul Potecă a intrat în contact în ultimele zile.

Vizualizări: 1,712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: