Liviu Andrei vrea să candideze la Primăria Târgu Jiu

Fostul prefect Liviu Andrei îşi doreşte să candideze, din partea Partidului Social Democrat (PSD), la alegerile din 2024 pentru Primăria Târgu Jiu. El vrea să fie în cercetarea sociologică pe care partidul o să-l facă pentru a desemna candidatul.

 Fost prefect al Gorjului şi subprefect al capitalei, Liviu Andrei, crede că oraşul nu s-a dezvoltat suficient şi că nu au fost respectate promisiunile făcute în anul 2020: „Târgu Jiul duce lipsă de administraţie, de responsabilitate, interesul este mai mult pentru grupuri de persoane decât pentru oraş. De ceva ani încoace nu s-a schimbat nimic. Cred că este cel mai aglomerat oraş. Sunt lucruri care au fost promise la alegerile din 2020 şi nu s-a făcut mai nimic. Pe mine nu mă interesează să promovez cilentela politică. Vreau să fac, în primul rând, ceea ce scrie în programul de guvernare şi apoi vorbim de alte măsuri colaterale”, afirmă acesta.

Fostul prefect se consideră pregătit pentru a-şi asuma această responsabilitate: „Imi doresc să candidez la Primăria Târgu Jiu pentru că vreau să fac ceva pentru municipalitate. Ştiu cu ce se mănâncă, ştiu de ce este nevoie, ştiu că pot să fac treaba asta şi cu o echipă bine pusă la punct se pot face lucruri frumoase în Târgu Jiu. Nu mai arată oraşul cum arăta şi vom face ceea ce trebuie pentru târgujieni”.

În ceea ce priveşte deciziile liderilor PSD cu privire la candidaţi, Liviu Andrei adaugă: „Cei care hotărăsc cine intră în acest sondaj sunt liderii partidului. Vor evalua şi în momentul în care vor avea varianta optimă, vor trece în sondaj persoanele care ar putea să candideze şi care vor putea să aducă un rezultat pozitiv pentru Partidul Social Democrat. Eu cred ca o sa fiu pe listă. Rămâne de văzut”, a spus el într-un interviu la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: