Mesajul lui Romanescu pentru Iordache. Poate și pentru PSD

Liberalii stabilesc miercuri data alegerilor din partid, acestea fiind, probabil, la finalul lunii noiembrie.

Între timp se reorganizează echipele, iar primarul Marcel Romanescu pare că a luat o decizie în ceea ce privește relația cu senatorul Ion Iordache, singurul care și-a anunțat candidatura. Până acum.

Într-o emisiune la Gorj TV, Marcel Romanescu a declarat că venirea lui Ion Iordache în PNL, de la o altă formațiune, dar „de pe o poziție de forță” este total nepotrivită. Liberalul spune că nu s-a întâlnit și nu a purtat discuții cu Iordache despre viitorul PNL Gorj. „Cred că nu am găsit momentul potrivit pentru asta sau nu am găsit liantul care să ne poată pună la aceeași masă în vedere construirii unei echipe împreună. În momentul de față, fiecare dintre noi are o anumită filozofie despre ce trebuie să se întâmple în Partidul Național”, a afirmat Romanescu.


Marcel Romanescu este de părere că senatorul Ion Iordache ar trebui să respecte regulile din interiorul organizației în care a intrat și să țină cont de miile de liberali care cred în statutul Partidului Liberal. În plus, el adaugă că dacă ar merge la PSD nu ar merge pe o poziție de forță. 

„În momentul în care vii lângă noi trebuie să respecți regulile din interior. Adică, vino, fă-ți puțin munca de ucenic. Domnul Iordache are maximum o lună de zile. Domnul Iordache vine de la o altă formațiune politică, în interiorul PNL.(...) În momentul în care ai intrat în organizație, respectă regulile ei, așa cum este ea, mai performantă sau mai puțin performantă. Aici, noi nu ne potrivim cum gândim. Eu dacă mâine plec la PSD nu mă duc acolo de pe poziția de forță. (...) Mie mi s-a părut puțin forțată venirea dumnealui și a echipei dumnealui de pe poziții de forță. Nu, nu merge așa ceva. Eu cred că această compatibilizare între marea familie liberală de la Gorj, pentru că aici nu vorbim doar de Marcel Romanescu, vorbim de mii de oameni, care astăzi sunt înregimentați politic și care au crezut în statutul PNL. Dânsul a venit și a zis eu vin astăzi cu o singură condiție, că eu trebuie să fiu cel care vă conduc. Nu este tocmai ortodox!”, a  afirmat Marcel Romanescu la Gorj TV.

Vizualizări: 1,585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: