Locul din Gorj devenit magnet pentru vedete: Măruță, facem concurență?

Stâna Ștefanu de pe Transalpina a devenit un magnet pentru vedete. Nu trece o zi fără ca băcița Mărioara Babu, proprietara popasului turistic, să nu aibă vizite de seamă. Numai în ultimele zile, ciobănița a avut ocazia să-și facă selfie cu actori ori interpreți de muzică populară.

Tot mai multe vedete descoperă stâna devenită celebră pe Transalpina. Stâna Ștefanu atrage turiștii ca un magnet și puțini sunt cei care nu poposesc aici, dacă tranzitează cea mai înaltă șosea de pe Transalpina. Dudu de la fosta trupă Divertis s-a fotografiat alături de Mărioara Babu în stâna acesteia și și-a invitat prietenii la munte.

Miercuri, mai mulți interpreți de muzică populară din Oltenia și Banat, oameni care îndrăgesc muntele, au făcut un popas în colțul de rai creat de familia de oieri pe Transalpina. “Cineva a comentat aseară la postarea cu DUDU de la Divertis că La Stâna Ștefanu sunt mai mulți artiști ca la Măruță. Eu vreau să confirm. Astăzi (n.r. miercuri) a trecut pragul stânii un grup de artiști de valoare ai țării. Robert Târnăveanu, Delia Barbu, Gigi Vasile, Elisabeta Vasile, Georgiana și Daniel Bârsac, frații Milică și Marian Piscureanu. Deci, dragii mei, sunt fericită lângă oameni care mă iubesc. Mărută, facem concurență?”, este provocarea Mărioarei Babu.

Simona Halep, Darren Cahill, Ion Țiriac sau Andi Moisescu sunt doar câțiva dintre cei care i-au trecut pragul familiei Babu, pe Transalpina. 

Vizualizări: 5,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: