Ştefan Bănică a inclus Târgu Jiu în turneul său naţional

Turneul Național al solistului Ștefan Bănică din acest an include şi oraşul Târgu Jiu. Spectacolul va avea loc pe data de 29 octombrie, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, iar cei care vor să îl urmărească pot deja procura bilete.

Ștefan Bănică şi-a obişnuit publicul cu mega-spectacol la Sala Palatului, dar în acest an solistul pregătește un mega turneu național pentru a ajunge la cât mai mulţi dintre fanii săi. Cei care doresc să îi urmărească show-ul o pot face chiar la Târgu Jiu, pe data de 29 octombrie, scena pe care va concerta solistul urmând să fie amplasată în Sala Sporturilor.

În total acest turneu ajunge în 2019 în nouă oraşe din ţară, iubitorii nuzicii sale având astfel ocazia să fredoneze împreună cu Ştefan Bănică melodiile preferate, vor danseze şi să se bucure de fiecare moment, alături de Ștefan Bănică. „Fiecare show va fi un eveniment de suflet, unde Ștefan Bănică va crea o atmosferă dansantă și emoționantă, prin interpretarea celor mai frumoase cântece din repertoriul său, lansate de-a lungul carierei sale de peste 30 de ani”, anunţă organizatorii acestui spectacol  intitulat simplu „Ştefan Bănică live”.

Vizualizări: 1,220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: