Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular cerebral

Alain Delon, 83 de ani, a suferit un accident cardio-vascular şi a avut o "uşoară" hemoragie cerebrală în urmă cu câteva săptămâni, potrivit BFM TV.

El se odihneşte într-o clinică din Elveţia, a anunţat fiul său cel mare, Anthony Delon. Funcţiile vitale sunt "perfecte şi starea sa stabilă, potrivit medicilor", a spus acesta. 

"Tatăl meu a suferit un accident cardio-vascular şi o uşoară hemorgaie cerebrală", a spus Anthony Delon pentru AFP. "El a fost operat la spitalul Pitié-Salpétriere, unde a fost internat trei săptămâni pentru îngrijiri. Toată familia a fost alături de el, fratele meu, sora mea, şi mama mea, Nathalie". 

"Funcţiile sale fiind perfecte şi starea sa stabilizată, potrivit medicilor, a putut pleca în Elveţia şi se recuperează într-o clinică. Sora mea, care locuieşte acum în Elveţia, îi urmăreşte recuperarea de aproape şi ne ţine la curent cu progresele zilnice", a concluzionat fiul lui Delon. 

La mijlocul lunii iunie, apropiaţi ai lui Alain Delon au declarat pentru AFP că actorul a fost internat la spitalul american din Neuilly "pentur ameţeli şi pentru dureri de cap aparent minore". "Simptome probabil datorate unei aritmii cardiace suferite de actor", a precizat sursa. 

Vizualizări: 2,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: