Lovit cu piciorul în troleu

Un bărbat din Târgu Jiu a fost amendat de poliţişti, după ce a lovit cu piciorul un tânăr în timp ce acesta cobora dintr-un troleibuz. Totul s-a întâmplat la sfârşitul lunii trecute, dar victima nu a vrut să depună plângere.

Scenele s-au petrecut chiar de faţă cu mai mulţi călători. Tânărul ar fi intervenit într-o discuţie pe care o avea bărbatul care l-a lovit cu o altă femeie din troleibuz. Acesta din urmă s-a enervat şi l-a lovit pe tânărul de 21 de ani, cu piciorul în spate. „În timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun din Târgu Jiu, un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a lovit un alt bărbat, de 21 ani, din municipiul Târgu Jiu, pentru că acesta a intervenit într-o discuţie pe care o avea cu o pasageră din autobuz. În urma audierii, persoana care a fost lovită a precizat cu nu doreşte să formuleze plângere penală. S-a luat măsura sancţionării contravenţionale a bărbatului de 50 de ani, din municipiul Târgu Jiu,  cu amendă în cuantum de 200 lei”, a transmis Alina Popescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Totul a fost filmat, iar imaginile au fost postate mai apoi pe o reţea de socializare, unde au fost vizionate şi de poliţişti. Oamenii legii s-au autosesizat şi i-au identificat apoi pe cei doi protagonişti.

Vizualizări: 3,145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: