Lovit cu sapa de propriul fiu, până și-a dat ultima suflare

Un bărbat din Ciuperceni a murit luni, la numai 50 de ani, în urma unui scandal pe care l-a avut cu fiul său, pe fondul consumului de alcool. Acesta a fost lovit cu sapa în cap. Fiul a sunat la 112 și a anunțat că tatăl său a căzut din copac și este în stare gravă. Anchetatorii și-au dat seama că adevărul este altul, iar tânărul de 23 de ani a ajuns pentru 24 de ore în arest, sub acuzația de omor, victima murind la scurt timp pe patul de spital.

"Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul, de 50 de ani, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu fiul său, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa. Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații amănunțite. Ulterior acesta a decedat la spital", anunță IPJ Gorj.

Oamenii din sat spun că cei doi munceau cu ziua, iar banii îi dădeau pe băutură. În seara de 19 august s-au luat la ceartă, ca de obicei. Frățilă Vasile Adrian a fost audiat de procurorii gorjeni, care au stabilit că acesta și-a lovit tatăl cu pumnii și picioarele în zona capului, dar și cu coada de la topor și muchia de la sapă. Parchetul a cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile, cerere admisă de Tribunalul Gorj. (M.M.)

Vizualizări: 1,706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: