Lovit de două ori, pe ambele sensuri de mers

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a fost solicitat marți, în jurul orei 14.00, să intervină la un accident rutier produs pe strada Termocentralei din municipiul Tg-Jiu, în care au fost implicate două autoturisme.


La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, care au constatat că în urma impactului au rezultat două victime.

Ambele victime erau conștiente, însă una dintre acestea a rămas încarcerată. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea acesteia și acordarea primului ajutor calificat.

Ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Tg-Jiu.

"Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 35 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Termocentralei, din municipiul Târgu Jiu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, compus din cap tractor și semiremorca, condus de un tânăr, de 28 de ani, din comuna Runcu. După impact autoturismul a revenit pe sensul său de mers, întorcându-se invers, moment în care a fost acroșat frontal de un autoturism, condus de un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Craiova", a transmis IPJ Gorj.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorilor auto de 28 și 35 de ani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, la bărbatul de 35 de ani rezultând o concentrație de 0,03% alcool pur în aerul expirat, iar la ceilalți rezultatele au fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Galerie foto



Vizualizări: 3,465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: