A murit în spitalul din Târgu Jiu. Trupul ar fi fost mutat într-un vestiar

Un bătrân în vârstă de 77 de ani a murit duminică noaptea în Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Bărbatul era internat la Secția de Oncologie și era suspect de coronavirus. Șocant este faptul că, după ce a decedat, pacientul a fost dus într-un vestiar al personalului din acea secție până luni dimineața, conform unor pacienți.

Situație incredibilă în cadrul unității medicale din Târgu Jiu. Un bătrân în vârstă de 77 de ani s-a stins din viață, fiind și suspect de coronavirus. Astfel, în jurul orei 01:00, noaptea trecută, trupul neînsuflețit al bărbatului nu a fost preluat de nimeni, ci mutat pur și simplu lângă un salon plin de pacienți, mai exact într-un vestiar.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, Florin Nițu, spune că știe despre acest caz, iar în cadrul unității medicale a fost deschisă o anchetă.

”Am fost informat despre existența acestei situații. S-a deschis o anchetă și pe această temă. Din câte știu eu, la Secția de Boli Infecțioase există un spațiu special desemnat pentru aducerea trupurilor neînsuflețite ale pacienților infectați cu coronavirus după ce aceștia decedează. Nu avem suficiente informații pentru a vă spune exact ce s-a întâmplat, noi trebuie să desfășurăm ancheta și să vedem exact ce s-a întâmplat. Trebuie audiate toate persoanele, atât pacienții, cât și cadrele medicale. Rămâne să vedem ceea ce s-a întâmplat cu adevărat. Oamenii pot fi subiectivi. Dacă a fost încălcată vreo normă de sănătate sau igienă, atunci noi vom acționa pentru a îmbunătăți calitatea pe care le-o oferit pacienților noștri”, a spus Florin Nițu, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu, la Tele 3.

Vizualizări: 9,857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: